Gebiedscollectief Noordoost-Twente

Blauwe Diensten

Vanuit de Coöperatie Gebiedscollectief Noordoost-Twente U.A. zijn we ook aan de slag met Blauwe Diensten. Na een succesvolle pilot zal definitief gestart worden met Blauwe Diensten. Het is mogelijk om vanaf heden pakketten voor Blauwe Diensten af te sluiten. De pakketten die in het kader van Blauwe Diensten afgesloten kunnen worden zijn pakket 13b, 13d en 21. De invulling van de pakketten in terug te vinden in het overzicht beheerpakketten Noordoost-Twente. Klik hier voor het overzicht.

Er is tevens een kaart beschikbaar van alle kleine waardevolle wateren waar een beheerpakket kan worden afgesloten. Klik hier voor de kaart. Op dit moment is het nog een kaart van geheel Overijssel en kunt u inzoomen in de regio Noordoost-Twente. Binnenkort volgt een uitsnede van deze kaart specifiek voor Noordoost-Twente.