Lidmaatschap 

Als grondgebruiker of -eigenaar kunt u lid worden van “Coöperatie Gebiedscollectief Noordoost-Twente U.A.”. Deelnemers aan agrarisch natuur- en landschapsbeheer, die een contract afsluiten bij het gebiedscollectief, worden automatisch lid bij het aangaan van een beheercontract.

Contributie

De contributie voor het lidmaatschap bij “Coöperatie Gebiedscollectief Noordoost-Twente U.A.” is € 75,– per jaar voor alle leden met of zonder beheercontract.

Aanmelden en meer informatie

Bent u geïnteresseerd of wilt u lid worden van “Coöperatie Gebiedscollectief Noordoost-Twente U.A.”? Stuur dan een mail naar info@gebiedscollectiefnot.nl. Voor algemene vragen kunt u ook contact opnemen met het bestuur (klik hier voor de contactgegevens). Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw gebied, neem dan contact op met de gebiedscoördinatoren (klik hier voor de contactgegevens).

Lidmaatschap beëindigen

Het beëindigen van het lidmaatschap dient te geschieden voor 1 december van het kalenderjaar, door middel van een schriftelijke opzegging en/of een mail naar info@gebiedscollectiefnot.nl.